Veranda

Lekker genieten onder de veranda.

VerandaWilt u langer genieten van de heerlijke zwoele zomeravonden of zoekt u juist verkoeling? Kies er dan voor om een veranda aan uw huis te laten bouwen. Een veranda wordt ook wel een terrasoverkapping genoemd en geeft naast het extra wooncomfort ook een geheel nieuwe uitstraling aan uw huis. Een veranda staat gezellig en u maakt er ongetwijfeld enorm veel gebruik van zowel in de winter als in de zomer. Een veranda is een echte meerwaarde voor uw huis en vaak eenvoudig te plaatsen.

De functionele veranda

Een veranda is erg functioneel en flexibel en is aan te passen aan elk model woning. Door gebruik te maken van de juiste dakbedekking blijft het bovendien lekker koel, natuurlijk houden we bij de ontwikkeling van de veranda rekening met het licht dat u in de kamer wenst te hebben.

Voordelen van een veranda

  • U kunt het hele jaar door genieten van uw tuin;
  • Zelfs wanneer het regent, hoeft het geen belemmering te zijn om buiten te leven;
  • Het is een volwaardige uitbreiding van uw woning;
  • Tuinmeubelen gaan langer mee en staan zelfs in de winter droog en beschut.

Veranda geheel op maat gemaaktDoor persoonlijk advies van onze adviseurs en de ervaring van het montageteam staat er binnen een zeer korte tijd een prachtige veranda die geheel op maat gemaakt is door Dijkstra Wierden. Een veranda is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. De meest gekozen materiaalsoorten voor een veranda zijn aluminium of hout.  Wij adviseren u graag op dit gebied.

De dakbedekking van uw nieuwe veranda

Er zijn ook diverse mogelijkheden wat betreft de dakbedekking. Het kan een volwaardige dakconstructie zijn in dezelfde stijl als uw woning.  Maar ook voor een veranda dak van glas of polycarbonaat wordt vaak gekozen. Woont u in de natuur dan is een dak van bomen, planten en bloemen wellicht wat voor uw veranda!

Dijkstra Wierden ontzorgt bij de bouw van een veranda

Een vakman van Dijkstra Wierden komt graag bij u langs om te kijken welk type veranda er voor uw woning geschikt is en bespreekt direct de mogelijkheden met u. Besluit u een veranda te laten maken door Dijkstra Wierden, dan hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij maken de veranda precies op maat en zorgen dat deze spoedig maar netjes is gebouwd zodat u daar zelf niets meer aan hoeft te doen.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden