Badkamers

Het betegelen van badkamers.

Badkamer betegelenDijkstra Wierden is al jaren gespecialiseerd in het betegelen van badkamers. Het gaat hierbij om renovatie, nieuwbouw of bedrijfsprojecten. Alles is mogelijk. Wij werken samen met de beste bedrijven en collega’s om uw badkamer en/of toilet te realiseren. Zo beschikken wij onder andere over een eigen tegelzetter en nog meer specialistische vakmensen.

Vooraf zullen wij in samenspraak met uw wensen een duidelijke inventaris maken. Deze kunnen wij indien gewenst omzetten naar een 3D-tekening, zodat u precies weet hoe uw badkamer en/of toilet eruit gaat zien. Wij gaan pas aan de slag wanneer u 100% tevreden bent.

OntzorgenU hoeft zelf niet op zoek te gaan naar allerlei specialisten zoals stukadoors, loodgieters, kitters en andere vakspecialisten die u nodig heeft. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Dit geldt voor het stuc- en tegelwerk tot de levering van de nieuwe badkamer en/of toilet tot de complete installatie van elektra en waterleidingen. Op zoek naar een eenvoudige of een zeer luxe badkamer en/of toilet? Wij zorgen ervoor dat deze volledig aan uw wensen voldoet.

Heeft u altijd al een lekker ligbad willen hebben, of misschien een mooie inloopdouche met stortdouche? Of wilt u alleen nieuwe tegels om de badkamer of toilet op te frissen? Wij kunnen dit voor u realiseren.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden