Carport

Een carport biedt gemak, comfort en ruimte

Carport laten bouwenEen Carport van Dijkstra Wierden biedt vele voordelen. Het kan niet alleen een waardevermeerdering van uw huis of kantoor betekenen, maar de carport biedt ook comfort, gemak en extra ruimte. Het zorgt ervoor dat u droog in en uit uw auto kunt stappen, is goedkoper dan het aanbouwen van een garage en kan eenvoudig breder dan het huis gebouwd worden. Door het strakke uiterlijk van een Carport kan het tevens een verfraaiing zijn van uw woning en tuin.

Lange levensduurDankzij het wisselvallige klimaat in Nederland hebben auto’s, caravans, boten of andere zaken het soms zwaar te verduren. De ijzel, sneeuw regen maar ook de zon zorgen dat de levensduur van deze toch wel dure gebruiksvoorwerpen snel achteruit gaat. De lak beschadigd, wordt dof en er ontstaat eerder roest. Door uw auto, boot of caravan onder een carport te plaatsen zult u de levensduur gegarandeerd verlengen. De fraaie carport heeft zelf een lange levensduur en weinig onderhoud nodig. Een carport is dus de beste optie als u zuinig bent op uw spullen!

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Carport mogelijkhedenHet bouwen van een carport kan op vele manieren. De carport kan als overkapping aan uw huis grenzen of vrijstaand gebouwd worden. Dijkstra Wierden heeft een ruime geschiedenis in het vervaardigen van carports en biedt u hierin vele mogelijkheden. Een carport kan uitgevoerd worden met een zadeldak, toog of juist met een plat dak. De carport kan gemaakt worden uit aluminium, maar ook een houten carport behoort tot de mogelijkheden. Vertel Dijkstra Wierden uw wensen en ideeën over uw nieuwe carport en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Bijna alles is mogelijk en wij maken uw nieuwe carport geheel op maat.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden