Dakisoleren

Flink besparen op stookkosten

Dak isolerenOmdat energie steeds duurder wordt is het verstandig om uw huis te laten isoleren als dat nog niet gebeurd is. Als u erover nadenkt uw huis te verbouwen of om een stuk aan te bouwen laat u dan ook direct voorlichten over de mogelijkheden van isolatie. Niet alleen als u een verbouwing gepland heeft maar ook als u last heeft van tocht of vocht is isoleren vaak een goede optie waarmee de problemen opgelost kunnen worden. Als u geld wilt besparen op de stookkosten of tocht en vocht wilt voorkomen, denk dan eens na over dakisolatie. Dijkstra Wierden geeft u graag advies en helpt u bij de uitvoering van de isolatie.

Dakisolatie materiaalWelk isolatiemateriaal het beste gebruikt kan worden voor dakisolatie is afhankelijk van de isolatiewaarde oftewel warmteweerstand, ook wel rd-waarde genoemd. Ook is het afhankelijk van de constructie van uw huis. Dijkstra Wierden helpt u graag bij het kiezen van het juiste materiaal.

Voordelen in de winter en in de zomerDoor het dak te bedekken met isolatiemateriaal kunt u flink besparen op de stookkosten.  Dakisolatie houdt de warmte beter in uw huis in het stookseizoen. Maar ook in de zomer heeft u profijt van de dakisolatie want de warmte van buitenaf wordt ook tegengehouden waardoor het lekker koel blijft in huis. Een investering in dakisolatie is spoedig terug verdiend. Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren. Dijkstra Wierden komt graag bij u langs om u te adviseren wat het beste bij uw situatie past. Immers is niet elk dak hetzelfde.

Subsidie op dakisolatieOp dakisolatie zit subsidie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het oppervlak en de rd-waarde. Tevens dient u minimaal 2 isolatie maatregelen uit te (laten) voeren om in aanmerking te komen voor de subsidie. Tijdens een afspraak kunnen wij direct voor u berekenen of u in aanmerking komt en zo ja, hoeveel subsidie u kunt verwachten. Dijkstra Wierden ondersteunt u bij de aanvraag van de subsidie en kan indien gewenst deze ook voor u aanvragen. Kortom, neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden