Verbouwen

Totaaloplossingen op maat

VerbouwenU bent op zoek naar meer ruimte, maar u wilt eigenlijk niet verhuizen? Dan kan een aanbouw of verbouwing aan uw huis de juiste oplossing zijn. Door uw woning efficiënter in te delen kunt u wellicht al meer ruimte creëren. Soms moet hiervoor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer verplaatst worden. Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Dijkstra Wierden biedt totaaloplossingen op maat en bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor een verbouwing aan uw woning. Ons team met professionals kan zorgen voor een totale verbouwing met bijvoorbeeld een aanbouw maar ook alleen voor het verbouwen van uw keuken of badkamer. Soms kan het aanbrengen van een dakkapel al een heleboel ruimte opleveren, ook deze verbouwing realiseert Dijkstra Wierden graag voor u.

VerbouwingWe brengen uw wensen graag in kaart en denken met u mee over mogelijke oplossingen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zowel een grote als een kleine verbouwing kunt u met een gerust hart overlaten aan het professionele team van Dijkstra Wierden. Wij kunnen u alle werkzaamheden uit handen nemen. Vanaf het moment dat de bouwmaterialen aangeschaft dienen te worden tot het inplannen van de juiste vakmensen. U zult zelf geen omkijken hebben naar uw verbouwing. Wij leveren pas op als u 100% tevreden bent met de gerealiseerde verbouwing.

OntzorgenHet doel van Dijkstra Wierden is u te ontzorgen tijdens het verbouwen. Door het gehele proces van de verbouwing uit uw handen te nemen zult u zo min mogelijk last ondervinden van de verbouwing die plaatsvind. Wij plannen met u een vaste data of periode en zorgen dat de verbouwing op tijd en keurig netjes is gerealiseerd. Mede dankzij de vakmensen die wij in huis hebben kunnen we alle werkzaamheden goed en op tijd inplannen.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden