Vloerisolatie

Besparen op stookkosten.

Vloerisolatie en vloerverwarmingVloerisolatie zorgt dat uw energierekening drastisch zal dalen en u spoedig veel geld kan besparen. De investering in vloerisolatie is dan ook spoedig terug verdiend. Door de vloer van uw woning te laten isoleren, zal de kou uit de kruipruimte de vloer niet meer binnendringen, waardoor de vloer tot wel 5 graden warmer zal aanvoelen! Vloerisolatie kan door Dijkstra Wierden zowel onder als boven de huidige vloer geplaatst worden. Heeft uw woning een kruipruimte? Dan kan de vloerisolatie onder uw huidige vloer op 2 manieren aangebracht worden:

Bij voldoende ruimte wordt de vloerisolatie direct tegen de onderkant van de vloer gespoten.

Bij weinig ruimte worden er korrels over de gehele vloer gespoten. Indien uw woning geen kruipruimte heeft kan de bovenzijde van de vloer geïsoleerd worden door middel van platen. Over deze vloerisolatie platen komt de normale vloerbedekking, bijvoorbeeld tapijt, laminaat of tegels. Dijkstra Wierden komt graag bij u langs om de vloer van uw woning te bekijken en u daarna direct te adviseren over de mogelijkheden en de kosten.

Vloerisolatie controleren voor dat u vloerverwarming laat aanleggenVoordat u ervoor kiest vloerverwarming aan te laten leggen, is het verstandig om eerst te kijken of de vloer wel goed geïsoleerd is. Dit is namelijk vaak alleen het geval bij nieuwbouw woningen. Het is natuurlijk zonde als u onnodig veel moet stoken om uw vloerverwarming de juiste temperatuur te laten afgeven. Als u vloerverwarming wenst aan te leggen is het belangrijk om de vloer te isoleren met een isolatiemateriaal met een hoge warmteweerstand. Uiteraard weten de isolatie professionals van Dijkstra Wierden hier alles van en leggen het u graag uit.

Subsidie op vloerisolatie

Op het aanbrengen van vloerisolatie zit isolatie subsidie. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het te isoleren oppervlak en de hoogte van de warmteweerstand van het isolatiemateriaal (RD-waarde). Het is tevens noodzakelijk om een tweede isolatie maatregel te laten uitvoeren aan uw woning om in aanmerking te komen op de isolatie subsidie. Bent u geïnteresseerd in vloerisolatie neem dan vrijblijvend contact met Dijkstra Wierden op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Kiest u ervoor om door ons de vloerisolatie aan te laten brengen, dan kunnen wij u ook assisteren bij het aanvragen en krijgen van de isolatie subsidie.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden