Voegwerken

Voor een frisse en goede uitstraling.

Dijkstra Wierden voor voegwerken aan allerlei soorten pandenDe uitstraling van een bedrijfspand, gebouw, boerderij, woning of appartement wordt onder andere bepaald door het aanzicht van het gevelwerk. Het onderhoud van gevels is dan ook een specialisme waarbij kwaliteitsbeheersing en vakkennis van het grootste belang is. Door een combinatie van vakkennis, een gecontroleerd kwaliteitssysteem en praktijkervaring is onderhoud en renovatie van al uw gevelwerk bij Dijkstra Wierden in vertrouwde handen.

Voegwerk renovatie laten uitvoeren

Net voegwerk zorgt voor een frisse en goede uitstraling van het pand. Heeft uw pand voegen die in slechte staat zijn en bijvoorbeeld afbrokkelen? Het team van Dijkstra Wierden heeft al jaren lang ervaring met het verwijderen en herstellen van ondeugdelijke voegen, ook wel voegwerk renovatie genoemd. Een goed uitgevoerde voegwerk renovatie geeft de gevel niet alleen een frisse en goede uitstraling maar voorkomt ook schade aan de bakstenen en schimmel- en zwamvorming door vochtdoorslag. Tijdig renoveren van voegwerken zorgt dus ook voor langer behoud van uw pand en meer woon of werk genot.

Voegwerken en alles wat daarbij komt kijkenVoegwerken omvat het voegen van nieuw metselwerk. In het geval van voegwerk renovatie behoort ook het uithakken van bestaand voegwerk tot de werkzaamheden. Maar denk ook aan het opbouwen en afbreken van steigerwerk, de reparaties aan metselwerk en gevelreiniging voor een optimaal resultaat. Deze werkzaamheden vereisen kennis van zaken, iets dat Dijkstra Wierden al jaren bezit!

Voegwerk renovatie laten uitvoeren

Er zijn diverse typen voegwerken waarbij Dijkstra Wierden u van dienst kan zijn, namelijk:

  • Knipvoegen
  • Snijvoegen
  • Platvolvoeg
  • Schaduwvoeg
  • Bol geklopte voeg
  • Verdiepte voeg
  • Standaard platvol voeg
  • Doorgestreken voeg
  • Terug gehouden voeg

Bent u nieuwsgierig naar welke voegwerken er dienen te gebeuren aan uw pand? Wilt u meer informatie over de werkzaamheden rondom de voegwerken of de kosten van voegwerkzaamheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden