Dijkstra Bouw in Almelo

Bouwbedrijf in Almelo

Uw vakman in Almelo, waar ambacht nog standaard is.

Wij zijn Dijkstra Bouw, een bouwbedrijf uit Wierden. Vanzelfsprekend staan wij ook klaar voor al onze klanten uit Almelo. Dijkstra Bouw Wierden is er voor iedereen die bouwplannen heeft. Of het nu om grote of kleine klussen gaat, Dijkstra Bouw Wierden is uw vakman in Almelo! Van verbouwingen, tot nieuwbouw of isolaties, wij denken graag met u mee. Samen realiseren we het beste resultaat en zorgen we voor de beste kwaliteit en duurzaamheid.

Verbouw en aanbouw

Tijd en geld besparen, wie wil dat nou niet? Bij al uw bouwplannen gaat het vooral om geld en tijd, dus hoe mooi is het als u hierop kunt besparen? Bij Dijkstra Bouw Wierden maken we keuzes die altijd in uw belang zijn, zodat dit u een zo groot mogelijke besparing oplevert. Desgewenst maken wij van iedere optie een tekening, waardoor het kiezen voor de meest geschikte bouwplannen een stuk eenvoudiger wordt. Betaalbaar en verantwoord bouwen vinden wij erg belangrijk.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Advies nodig?

Heeft u bouwplannen, maar bent u nog niet zeker van uw zaak? Dan heeft u misschien wel baat bij advies van een deskundige. Dijkstra Bouw Wierden komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies en een zo gunstig mogelijke offerte. Gedurende het hele project zijn wij erg flexibel en helpen wij graag. Heeft u momenteel vragen voor ons? kunt u altijd contact met ons opnemen door ons te bellen of te mailen, of door het contactformulier op onze website in te vullen!

Duurzaam bouwen

Dijkstra Bouw is specialist in duurzaam bouwen. U kunt hierbij denken aan allerlei soorten isolatiemogelijkheden. Bij het duurzaam bouwen of verbouwen wordt er rekening gehouden met het milieu. Duurzaam bouwen betekent natuurlijk ook energie besparen. Wilt u meer informatie over duurzaam bouwen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Subsidie check

Wij komen graag bij u langs voor advies en een zo gunstig mogelijke offerte. We helpen u gedurende het gehele traject. Bekijk hieronder uw subsidie mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bij Dijkstra Bouw Wierden kan je gemakkelijk en volledig vrijblijven een online offerte aanvragen. Geen kosten, geen zorgen.