Contact gegevensMaak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch zijn wij wegens drukte helaas niet bereikbaar voor nieuwe klussen. Wij beantwoorden graag uw e-mail.

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
T: 06 55574216
E: info@dijkstrawierden.nl

ContactformulierMail ons

Dijkstra Wierden regelt het vanaf het begin tot het eind!Bij Dijkstra Wierden bent u voor elke klus, groot of klein, aan het juiste adres. Voor zowel nieuwbouw, als aanbouw of verbouwing aan uw woning of pand kunt u voor een geheel plaatje bij Dijkstra Wierden terecht. Wij hebben namelijk een uitgebreid team met vakspecialisten voor u klaar staan, die gezamenlijk een gehele klus bij u uit handen kunnen nemen. Het grote voordeel van Dijksta Wierden is dat u geen verschillende bedrijven hoeft te benaderen om één gehele klus af te laten ronden. Dijkstra Wierden ontzorgt.

Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies

Om een goede inschatting te kunnen maken komen wij graag voordat we een klus aannemen een inspectie verrichten. Door de inspectie kunnen wij onder anderen bepalen wat uw wensen zijn, welke materialen het beste zijn om te gebruiken en hoeveel de klus in zijn geheel gaat kosten. U kunt indien gewenst ook een 3D tekening ontvangen, zodat u precies kunt zien hoe uw woning of pand eruit gaat zien in de nieuwe situatie.

Dijkstra Wierden voor iedere klus!Hieronder vindt u een opsomming van werkzaamheden die u door Dijkstra Wierden zou kunnen laten uitvoeren, echter is dit maar een klein gedeelte van wat we allemaal kunnen, staat de klus die u wilt laten uitvoeren hier niet tussen, schroom dan niet en neem gerust contact op!

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden