Bouwbedrijf in Enschede

Uw vakman in Enschede wanneer het om kleine of grote klussen gaat!

Dijkstra Bouw in EnschedeWij zijn een bouwbedrijf uit Wierden, maar we zijn vanzelfsprekend ook actief in Enschede. Dijkstra Bouw Wierden staat voor kwaliteit en zorgeloos bouwen. Heeft u bouwplannen? Dan is Dijkstra Bouw Wierden een uitstekende partner voor u. Doordat we een bedrijf van bescheiden omvang zijn, zijn we erg flexibel en maken we graag tijd vrij om met u mee te denken over uw ideeën. Van verbouwingen, tot nieuwbouw of isolaties, van ideeën tot realisaties. Verwacht van ons gegarandeerde kwaliteit, zekerheid, eerlijkheid en degelijkheid!

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Tijd en geld besparingTijd en geld besparen, wie wil dat nou niet? Bij al uw bouwplannen gaat het vooral om geld en tijd, dus hoe mooi is het als u hierop kunt besparen? Bij Dijkstra Bouw Wierden maken we keuzes die altijd in uw belang zijn, zodat dit u een zo groot mogelijke besparing oplevert. Desgewenst maken wij van iedere optie een tekening, waardoor het kiezen voor de meest geschikte bouwplannen een stuk eenvoudiger wordt. Betaalbaar en verantwoord bouwen vinden wij erg belangrijk.

Vragen of opmerkingen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Bij Dijksta Bouw Wierden staan we altijd voor u klaar!

Neem contact met ons op!

Subsidie check

Wij komen graag bij u langs voor advies en een zo gunstig mogelijke offerte. We helpen u gedurende het gehele traject. Bekijk hieronder uw subsidie mogelijkheden.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden