Bouwbedrijf in Hengelo

Uw vakman in Hengelo, wanneer het om kleine of grote klussen gaat!

Dijkstra Bouw in HengeloWij zijn Dijkstra Bouw Wierden, een bouwbedrijf uit Wierden. Vanzelfsprekend staan wij ook klaar voor al onze klanten uit Hengelo. Dijkstra Bouw is de perfecte partner als u hulp zoekt bij uw bouwplannen. Met de hulp van Dijkstra Bouw ontvangt u gegarandeerd kwaliteit, eerlijkheid, zekerheid en degelijkheid. Of het nu om grote of kleine klussen gaat, Dijkstra Bouw is uw vakman in Hengelo!

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Van idee tot realisatieAls u kiest voor Dijkstra Bouw, dan kiest u voor kwaliteit en zorgeloos bouwen. Voor iedere klus hebben wij een specialist in huis. Indien gewenst maken wij een tekening van de situatie, zodat duidelijk wordt wat de beste optie is. Daarnaast helpt Dijkstra Bouw graag bij het realiseren van deze bouwplannen. Dijkstra Bouw is het bouwbedrijf in Hengelo dat u begeleidt van idee tot realisatie.

Advies nodig?

Vakkundig advies nodig bij uw bouwplannen van een gespecialiseerd bouwbedrijf in Hengelo? Dijkstra Bouw helpt u met plezier! Onze specialisten komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies. Indien gewenst, maken wij een zo gunstig mogelijke offerte voor u. Gedurende het hele project zijn wij erg flexibel en behulpzaam. Heeft u momenteel vragen voor ons? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website!

Neem contact met ons op!

Duurzaam bouwen

Dijkstra Bouw is de specialist in duurzaam bouwen. Denk hierbij aan allerlei soorten isolatiemogelijkheden. Duurzame isolatie is beter voor het milieu. Dijkstra Bouw helpt bij het toepassen van duurzame technieken, waarmee u eenvoudig energie kunt besparen. Wilt u meer informatie over duurzaam bouwen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden