Dijkstra Bouw Wierden
Over het algemeen reageren we direct
Dijkstra Bouw Wierden
Heb je een vraag, neem hier rechtstreeks contact met ons op.
Whatsapp Chat
Schuimbeton vloer

Schuimbetonvloeren biedne extra isolatie

Kies voor de beste isolatiemethode

Struikelt u over de energierekening en bent u klaar om de koude vloeren vaarwel te zeggen? Dijkstra Wierden heeft de oplossing: schuimbetonvloeren, een innovatieve methode om die oude, problematische houten vloeren te vervangen. Veel oudere panden kampen met houten vloerbalken die verzakken, kraken, of zelfs rotten. Dit kan leiden tot een muffe lucht in huis en onnodig hoge stookkosten. Schuimbeton is dé duurzame, isolerende vervanger die uw woning transformeert.

Waarom Kiezen voor Schuimbeton?

  • Isolatie en Comfort: Schuimbeton zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Het elimineert koudebruggen en maakt uw vloer tot 5 graden warmer.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor zowel huizen met als zonder kruipruimte. We passen de isolatie toe onder of boven de bestaande vloer, afhankelijk van uw situatie.
  • Naadloze Integratie met Vloerverwarming: Gecombineerd met vloerverwarming biedt schuimbeton een continu behaaglijke warmte.

Voordelen van Schuimbeton op een Rij:

  1. Eenvoudige Installatie: Schuimbeton is vloeibaar en nivelleert zichzelf, wat zorgt voor een snelle en efficiënte aanleg.
  2. Superieure Isolatie: Met een hoge warmteweerstand verlaagt schuimbeton uw energiekosten aanzienlijk.
  3. Duurzaam en Ecologisch: Schuimbeton is 100% recyclebaar, met een lagere milieubelasting dan traditioneel beton.
  4. Lichtgewicht: Minder belasting op de fundering dankzij het lage soortelijk gewicht, zonder in te boeten op stevigheid.
  5. Water- en Vorstbestendig: De gesloten celstructuur houdt vocht, schimmel en ongedierte buiten.

Financieel Slim: Subsidies en Duurzaamheidsleningen

De overstap naar een schuimbetonvloer is niet alleen een winst voor uw comfort en het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Er zijn mogelijkheden voor subsidies en duurzaamheidsleningen die de investering nog aantrekkelijker maken. Dijkstra Wierden helpt u graag met het aanvragen van deze financiële voordelen, waardoor uw investering in duurzaamheid zich snel terugbetaalt.

Kies voor Innovatie met Dijkstra Wierden

Geïnteresseerd in het upgraden van uw vloer met schuimbeton? Of wilt u meer weten over de combinatie met vloerverwarming? Dijkstra Wierden staat voor u klaar met expertise en advies. Wij maken van uw huis een thuis waarin comfort, duurzaamheid en besparing hand in hand gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Veelgestelde vragen

Krijg antwoord op vragen die mensen voor jou al hebben gesteld.

Kan ik schuimbeton combineren met vloerverwarming?

Ja, schuimbeton en vloerverwarming vormen een uitstekende combinatie. Door de goede isolerende eigenschappen van schuimbeton wordt de efficiëntie van vloerverwarming verhoogd, wat leidt tot een gelijkmatige verspreiding van warmte en een verlaging van de energiekosten. Bovendien zorgt de naadloze integratie voor een comfortabel en warm vloeroppervlak door het hele huis. Dijkstra Wierden adviseert u graag over de beste manier om deze systemen in uw woning te implementeren.

Is schuimbeton geschikt voor elke type woning?

Schuimbeton is een veelzijdig en aanpasbaar materiaal, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan woningen, van historische panden tot moderne nieuwbouw. De toepasbaarheid hangt af van de structuur van het gebouw en de specifieke eisen voor isolatie en vloerbelasting. Dijkstra Wierden biedt maatwerkadvies na een grondige inspectie van uw woning om te bepalen of schuimbeton de juiste keuze is voor uw situatie.

No items found.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bij Dijkstra Bouw Wierden kan je gemakkelijk en volledig vrijblijven een online offerte aanvragen. Geen kosten, geen zorgen.

project starten?

Hiervoor kan je
bij ons aankloppen

Voor de onderstaande diensten kan je ook bij ons terecht.
Kunststof Kozijnen

Kunststof Kozijnen door Dijkstra Wierden

Duurzaamheid, Stijl en Comfort

Vloerisolatie

Warme Voeten en een Dunne Portemonnee met Dijkstra Wierden

Besparen op stookkosten.

Verduurzaming

Duurzaam Bouwen met Dijkstra Wierden

energierekening drastisch omlaag en veel geld besparen